Onsdag 21/2 2018
 
Denna onsdagsmorgon fick det bli en efterlängtad och välförtjänt sovmorgon tillsammans med A. Efter två dagar på praktiken med långa dagar fyllda av lektioner och ett tufft möte på Capio igår så var gos hemma på morgonen precis vad jag behövde. Jag kan ju inte vara ensam om att ÄLSKA känslan av att ha en sovmorgon med helt ledig förmiddag mitt i veckan?! Det blev en nocco i sängen och planering inför dagens lektioner med volleyboll på schemat följt av en promenad innan jag åkte ut till Lidingö för praktiken, sjukt skönt med promenader för att starta dagen tycker jag. 
 
 
Praktiken gick toppen, jag och John hade två lektioner med volleyboll idag. Det är en del av vår examination att ha progressionslektioner och vi har valt att ha det i just volleyboll, det är ganska lätt att ha en tydlig progression i så det är väll kanske den enkla vägen men den måste man ta i bland. Efter praktiken åkte jag in till stan och tränade på SATS odenplan. Idag fick det bli cykling och överkropp, tycker nästan att överkropp är det roligaste för att man ser snabba resultat där. 
 
 
Ikväll är jag själv för att A har åkt ut till Spånga och ska hämta sina kusiners hund som vi ska ha i två veckor när dem är i alperna. SÅÅÅÅ MYSIGT! Ska bli så kul att testa på att ha hund i stan, jag som är uppväxt med det saknar verkligen goset på kvällen, känslan att aldrig vara ensam och det bästa av allt är ju sällskapet på morgonpromenaden. Nu ska jag läsa all information från Capio och äta lite kvällsmål innan det är dags att sussa och ladda för en heldag 08-16 på praktiken imorgon. Natti!

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like